ANUNTUL AUTO Termeni si Conditii Anunturi Auto

Anunturi Auto

Anuntul Auto este un site dedicat anunturilor auto, vanzari auto second-hand, stiri auto, prezentare autoturisme noi aparute pe piata, vanzari masini noi si sh. Puteti posta anunturi gratuite de vanzari auto noi si second hand.
Vizitati site-ul nostru pentru a vedea piata auto online. Vizualizati oferta noastra de masini noi si masini second hand. Cele mai proaspete cereri si oferte de masini, accesorii, piese schimb si alte anunturi din acest domeniu.

  

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Serviciile ANUNTUL-AUTO.COM sunt oferite numai persoanelor care sunt de acord cu termenii si conditiile expuse aici. Folosirea serviciilor ANUNTUL-AUTO.COM presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii. Termenii si conditiile acestor servicii pot fi schimbate in orice moment de catre furnizor, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care nu este de acord cu conditiile impuse, trebuie sa inceteze folosirea serviciilor ANUNTUL-AUTO.COM.


DESCRIEREA SERVICIILOR

ANUNTUL-AUTO.COM ofera utilizatorilor de Internet servicii online de publicare gratuita a anunturilor de mica publicitate. Seviciile oferite de ANUNTUL-AUTO.COM sunt subiectul acestui acord de utilizare. Pentru a utiliza serviciul nostru trebuie sa dispuneti de echipamentele necesare (calculator, modem, telefon, telefon mobil, etc.) precum si de o linie telefonica si de o conexiune la reteaua Internet si sa platiti toate taxele asociate acestor servicii. ANUNTUL-AUTO.COM nu isi asuma nici o raspundere in cazul in care anumite informatii sunt furnizate cu intarziere, sunt pierdute, sterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. De asemenea, nu ne asumam nici o raspundere pentru consecintele care pot aparea datorita intarzierii, pierderii sau inexactitatii infomatiilor publicate sau existente pe site-urile proprii. Ca utilizator, dvs. veti folosi informatiile furnizate de ANUNTUL-AUTO.COM pe propria dvs. raspundere, iar in cazul unei daune generata de utilizarea serviciilor sau informatiilor furnizate ANUNTUL-AUTO.COM, dvs. acceptati ca nu veti da in judecata compania. Anunturile introduse pe siteul ANUNTUL-AUTO.COM pot fi afisate si pe alte siteuri ale companiei sau ale colaboratorilor.


OBLIGATIILE UTILIZATORULUI

Utilizatorul are obligatia de a furniza informatii reale si corecte despre persoana sa atunci cand aceste informatii i se cer pentru crearea unui cont sau pentru personalizarea serviciilor din portal. In cazul in care ANUNTUL-AUTO.COM are motive sa suspecteze ca aceste informatii nu sunt reale, isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorului respectiv la oricare dintre serviciile pe care le ofera. Restrictionarea accesului poate insemna stergerea contului si a tuturor informatiilor pe care le contine, stergerea optiunilor definite si interzicerea accesului la serviciilor ANUNTUL-AUTO.COM.

De asemenea, utilizatorul isi asuma intrega raspundere civila si penala pentru informatiile pe care le transmite sau le publica pe Internet folosind serviciile ANUNTUL-AUTO.COM. Nu ne asumam nici o responsabilitate juridica fata de informatiile publicate sau transmise pe Internet de utilizatorii portalului.


POLITICA DE PRIVATIUNE

ANUNTUL-AUTO.COM isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. ANUNTUL-AUTO.COM asigura utilizatorii sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti, cu exceptia celor care apar pe siteul ANUNTUL-AUTO.COM sau al colaboratorilor, ca rezultat al postarii anunturilor, decat in cazul in care acest lucru este solicitat in baza legilor Statului Roman. De asemenea, ANUNTUL-AUTO.COM isi rezerva dreptul de a face publice aceste date sub forma statistica, pentru a arata profilul utilizatorilor sai.

La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (cum ar fi Politia, Procurata sau alte autoritati) ANUNTUL-AUTO.COM isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator precum si la activitatile pe care le acesta le-a desfasurat prin intermediului site-ului.


CONTUL DE UTILIZATOR SI SECURITATEA ACESTUIA

Dupa completarea formularului de inregistrare pentru, utilizatorul va primi o parola pe email care poate fi schimbata ulterior, cu ajutorul optiunilor din site. Utilizatorul este in intregime responsabil pentru pastrarea confidentialitatii asupra numelui de cont/adresei de e-mail si a parolei asociate. De asemenea, utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul sau. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre persoane terte, din orice motive, ANUNTUL-AUTO.COM nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consectintele care pot aparea.


LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR ANUNTUL-AUTO.COM

ANUNTUL-AUTO.COM nu isi asuma nici o responsabilitate fata de furnizarea unor informatii incorecte pe site-urile sale sau fata de intarzierile care pot aparea. ANUNTUL-AUTO.COM nu are nici o responsabilitate in cazul stergerii, pierderii sau imposibilitatii de a stoca informatiile din orice motive tehnice care pot aparea din cauza interne sau externe companiei. De asemenea, ANUNTUL-AUTO.COM nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile sale nu pot fi accesate de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.


RASPUNDEREA UTILIZATORILOR

Intreaga raspundere civila si penala pentru informatiile care sunt publicate/transmise in Internet de catre utilizator prin contul sau de membru ANUNTUL-AUTO.COM, precum si pentru consecintele care pot aparea in urma acestor activitati, apartine in exclusivitate utilizatorului.


DECLINAREA ORICAREI GARANTII

Ne exprimam in mod explicit declinarea oricarei garantii pe care un utilizator o poate invoca in urma folosirii serviciilor ANUNTUL-AUTO.COM. Nu oferim nici o garantie utilizatorilor referitoare la disponibilitatea serviciilor sale, corectitudinea informatiilor publicate sau securitatea serviciilor sale. De asemenea,nu oferim nici o garantie in cazul oricaror consecinte care pot aparea, cauzate de nefunctionarea serviciilor ANUNTUL-AUTO.COM, intarzierea informatiilor sau securitatea aplicatiilor sale.


REGULI DE UTILIZARE

ANUNTUL-AUTO.COM poate impune utilizatorilor sai in orice moment anumite reguli de utilizare pentru oricare dintre serviciile sale.

INCHEIEREA ACORDULUI

ANUNTUL-AUTO.COM isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a utilizatorului. De asemenea, ANUNTUL-AUTO.COM isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale catre orice utilizator, in cazul in care acesta a incalcat una dintre conditiile mentionate mai sus. La limita, ANUNTUL-AUTO.COM isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor sale in orice moment.