ANUNTUL AUTO Vanzari masini Saab

Anunturi Auto Saab

Au fost gasite 3 rezultate Saab.

Anuntul Auto este un site dedicat anunturilor auto Saab, vanzari auto Saab second-hand, stiri auto Saab, prezentare autoturisme noi aparute pe piata, vanzari masini Saab noi si sh. Puteti posta anunturi gratuite de vanzari auto Saab noi si second hand.
Vizitati site-ul nostru pentru a vedea piata auto online. Vizualizati oferta noastra de masini Saab noi si masini second hand. Cele mai proaspete cereri si oferte de masini Saab, accesorii, piese schimb si alte anunturi din acest domeniu.

Saab 9 3 Pret: 2595 €
Anunt din: 17-03-2011
An fabricatie: 1998
Capacitate Cilindrica: 2290 cmc
Carburant: Benzina
Judet: DIMBOVITA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
SAAB cabrio negru 93 SE Auto – motor 2290 cm3 , benzina, cutie automata , interior piele bej, inchidere centralizata,geamuri electrice fumurii, sevodirectie,computer de bord, radiocasetofon CD changer , conditie tehnica impecabila !Masina este inscrisa in Anglia si se poate circula legal cu ea in Romania.Ce alta masina atat de buna mai puteti cumpara la acesti bani...?Aceasta masina este in stare ireprosabila de functionare si de un confort deosebit. Va garantez ca in momentul in care o veti conduce veti fi extrem de incantati !Ganditi-va ca este mai ieftina decat un matiz,logan...! Va rog sa ma contactati pentru orice informatie suplimentara si pentru detaliile legate de masina la nr.de tel 0730451098

Saab 9 3 Pret: 2950 €
Anunt din: 27-05-2010
An fabricatie: 1998
Capacitate Cilindrica: 2290 cmc
Carburant: Benzina
Judet: DIMBOVITA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
SAAB cabrio 93 SE Auto – motor 2290 cm3 , benzina, cutie automata , interior piele bej, inchidere centralizata,geamuri electrice fumurii, sevodirectie,computer de bord, radiocasetofon CD changer , conditie tehnica impecabila. Masina este inscrisa in Anglia si se poate circula legal cu ea fara sa o inscrieti in Romania.Va asigur ca puteti circula legal cu ea in Romania ! Ce alta masina atat de buna mai puteti cumpara la acesti bani...?Aceasta masina este in stare ireprosabila de functionare si de un confort deosebit. Va garantez ca in momentul in care o veti conduce veti fi extrem de incantati !Ganditi-va ca este mai ieftina decat un matiz,logan...! Va rog sa ma contactati pentru orice informatie suplimentara si pentru detaliile legate se SIGURANTA si LEGALITATEA cu care puteti circula cu aceasta masina in Romania.Mentionaez faptul ca nu dau relatii decat persoanelor care au interes serios de cumparare ,deci va rog sa ma contactati numai in acest caz .Pentru detalii ma puteti apela oricand la numarul de telefon: 0726679900.Se accepta si schimb cu alta masina sau aur ,bijuterii,ceasuri,piese deosebita, obiecte pretioase s.a.

Saab 9 3 Pret: 3950 €
Anunt din: 22-03-2010
An fabricatie: 1998
Capacitate Cilindrica: 2290 cmc
Carburant: Benzina
Judet: DIMBOVITA
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
SAAB cabrio 93 SE Auto –Doar 3950 euro ! motor 2290 cm3 , benzina, cutie automata , interior piele bej, inchidere centralizata,geamuri electrice fumurii, sevodirectie,computer de bord, radiocasetofon + CD changer , conditie tehnica impecabila Masina este inscrisa in Anglia si se poate circula cu ea fara sa o inscrieti in Romania,fapt ce va ofera un avantaj deosebit mai ales ca nu mai trebuie sa platiti acele taxe care se impun in aceasta situatie de criza. Practic masina ramane inscrisa pe numere de Anglia. Acesta este un MARE AVANTAJ pentru ca nu mai chetuiti o suma de bani ridicol de mare pe nenumarate taxe.Sunt proprietarul unei afaceri de gen(parc auto) in Anglia de 13 ani ,fapt pentru care va pot oferi aceste facilitati La vanzare se ofera factura fiscala din Anglia pe numele noului proprietar.La momentul de fata va garantez ca oportunitate mai buna ca aceasta nu veti gasi! Aceasta masina este in stare exceptionala de functionare si de un confort deosebit.Ganditi-va ca este mai ieftina decat un Matiz sau Logan...! Va rog sa ma contactati pt orice informatie suplimentara legata de detaliile ce privesc legalitatea si siguranta cu care puteti circula cu masina in Romania.Va astept si va promit ca nu veti fi dezamagiti.Mentionez faptul ca nu dau relatii decat persoanelor care au interes serios de cumparare , deci va rog sa ma contactati numai in acest caz . Am si alte masini la vanzare .Pentru detalii va astept la nr.de tel:0726679900 sau 0725826577 Se accepta si schimburi cu aur,bijuterii,ceasuri sau alte masini.

Pagina   1Piata auto a avut o mare crestere in ultimi ani de aceea dealeri auto au inceput sa puna accent pe vanzarile de masini second hand. Dupa o lunga perioada crestere sustinuta a masinilor noi, anul 2007 a fost primul in care vanzarile de automobile noi a scazut din cauza cresterii importurilor de masini second hand din Europa. Principalii importatori se asteapta la o noua explozie dupa eliminarea taxei auto de prima inmatriculare pentru masinile second hand aduse din Europa.

Daca alegeti sa cumparati o masina sh, veti observa ca sunt foarte multe site-uri care ofera servicii de vanzari auto. Anunturile auto sunt foarte usor de gasit datorita siturilor de vanzari masini, care ofera o gama larga de anunturi auto, piese auto, dezmembrari auto.

Anunturile de vanzari masini de pe site-ul nostru sunt actualizate zilnic oferindu-va cele mai noi anunturi auto, de vanzari masini second hand, astfel va va fi foarte usor sa gasiti masina de care aveti nevoie. Anunturile cu vanzari auto includ specificatii complete, fotografii, preturi si detalii despre starea autoturismului, asa ca nu va ramane decat sa alegeti masina dorita.

Daca aveti masini second hand de vanzare, anuntul-auto.com va ofera un sistem simplu prin care puteti posta unul sau mai multe anunturi auto.
Prin intermediul site-ului nostru va ve-ti vinde ai usor masina.