ANUNTUL AUTO Vanzari masini Toyota

Anunturi Auto Toyota

Au fost gasite 2 rezultate Toyota.

Anuntul Auto este un site dedicat anunturilor auto Toyota, vanzari auto Toyota second-hand, stiri auto Toyota, prezentare autoturisme noi aparute pe piata, vanzari masini Toyota noi si sh. Puteti posta anunturi gratuite de vanzari auto Toyota noi si second hand.
Vizitati site-ul nostru pentru a vedea piata auto online. Vizualizati oferta noastra de masini Toyota noi si masini second hand. Cele mai proaspete cereri si oferte de masini Toyota, accesorii, piese schimb si alte anunturi din acest domeniu.

Toyota Land Cruiser Pret: 6500 €
Anunt din: 13-07-2012
An fabricatie: 1997
Capacitate Cilindrica: 2982 cmc
Carburant: Diesel
Judet: DOLJ
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
turbo diesel intercooler 145cp

Toyota Yaris Pret: 1 RON
Anunt din: 02-04-2009
An fabricatie: 2008
Capacitate Cilindrica: 1300 cmc
Carburant: Benzina
Judet: GALATI
Valabilitatea acestui anunt a expirat!
VAND ORICE PIESE DIN DEZMEMBRAREA UNEI TOYOTA YARIS ,MOTOR, CUTIE,PORTIERE,PLANETARE,ETC... 0743583925 BOGDAN,0741022965 IONEL SAU 0039-389-554-6735 BOGDAN

Pagina   1Piata auto a avut o mare crestere in ultimi ani de aceea dealeri auto au inceput sa puna accent pe vanzarile de masini second hand. Dupa o lunga perioada crestere sustinuta a masinilor noi, anul 2007 a fost primul in care vanzarile de automobile noi a scazut din cauza cresterii importurilor de masini second hand din Europa. Principalii importatori se asteapta la o noua explozie dupa eliminarea taxei auto de prima inmatriculare pentru masinile second hand aduse din Europa.

Daca alegeti sa cumparati o masina sh, veti observa ca sunt foarte multe site-uri care ofera servicii de vanzari auto. Anunturile auto sunt foarte usor de gasit datorita siturilor de vanzari masini, care ofera o gama larga de anunturi auto, piese auto, dezmembrari auto.

Anunturile de vanzari masini de pe site-ul nostru sunt actualizate zilnic oferindu-va cele mai noi anunturi auto, de vanzari masini second hand, astfel va va fi foarte usor sa gasiti masina de care aveti nevoie. Anunturile cu vanzari auto includ specificatii complete, fotografii, preturi si detalii despre starea autoturismului, asa ca nu va ramane decat sa alegeti masina dorita.

Daca aveti masini second hand de vanzare, anuntul-auto.com va ofera un sistem simplu prin care puteti posta unul sau mai multe anunturi auto.
Prin intermediul site-ului nostru va ve-ti vinde ai usor masina.